Ευχαριστήρια Αναγνώριση

Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση και  τους αρμόδιους υπουργούς,  για την  ολική αντιμετώπιση του  θέματος της πανδημίας που μαστίζει όλον τον κόσμο.

Ευχαριστούμε τον Γ.Γ. της  ΚΟ  της Κυβέρνησης, Σταύρο Καλαφάτη,  που ανταποκρίθηκε με ταχύτητα, και  στήριξε κάθε δίκαιο αίτημα μας. Στείλαμε 3 από αυτά, όλα σημαντικά για την  επιβίωση μας. Όλα  εγκρίθηκαν, όπως  έπρεπε.

Σαν φορέα, που  φροντίζει εδώ και  12 χρόνια  τα θέματα  του κλάδου μας αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες, μας εξέπληξε ευχάριστα η  ταχεία, στοχευμένη, και δραστική αντιμετώπιση του θέματος της πανδημίας.

Όμως το ίδιο αποτελεσματική, απεδείχθη και η θετική προσέγγιση στα καίρια θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ώστε οι εταιρίες να επιβιώσουν και να  μπορούν να παίξουν τον σημαντικό  ρόλο τους  στην ώρα της ανάπτυξης της χώρας.

Είναι  σαφές πως σχεδόν τίποτα δεν θα είναι όπως πριν , όταν βγούμε  απ’αυτόν τον πόλεμο.

Θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τους  τρόπους που χειριζόμαστε την καθημερινότητα,  την κοινωνική μας ζωή, την οικονομία, την εκπαίδευση,  τις προτεραιότητες μας, για πολύ καιρό. Θα πρέπει να  ξαναδούμε τις αρχές  που μας δένουν και μας  στηρίζουν.

Σ’αυτήν τη νέα αξιολόγηση, είναι σημαντικό κάθε   επιχειρηματικό, επιστημονικό,  δημιουργικό  ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει η χώρα μας ,να στηριχθεί και να αξιοποιηθεί.

 Μας δώσατε μια ισχυρή ένδειξη, πως αυτό θα γίνει με σεβασμό,και στις επόμενες αποφάσεις που θα χρειαστεί να παρθούν.

Ελπίζουμε  στη στήριξη μας, και  είμαστε έτοιμοι να  σταθούμε  δυναμικά  στην ανάγκη της χώρας μας τις ώρες που έρχονται.

Εκ μέρους   των μέλων, το

ΔΣ της ΠΕΚΕΜ

Η Πρόεδρος

Α.Βουγιούκα

Leave a comment

Your email address will not be published.