Επιστολή στο υπ. εμπορίου 31-5-2010

Προς το Υπουργείο Ανταγωνιστικότητας και ΕμπορίουΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΡ 4. 

Σε σχέση με την  Αγορανομική Διάταξη  ΑΡ. 4 θα θέλαμε να δηλώσουμε, σαν το κύριο συνδικαλιστικό όργανο των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών, που εκπροσωπεί  εκατοντάδες μέλη, μικρούς επιχειρηματίες, τη θέση μας σε σχέση με αυτήν τη διάταξη.

Δηλώνουμε ότι αδυνατούμε να ορίσουμε τις τιμές της παροχής  των υπηρεσιών μας για τους εξής λόγους, που χαρακτηρίζουν την επιχειρηματική αλλά και την εκπαιδευτική μας δραστηριότητα.:

1.   H ποικιλία των προγραμμάτων των μελών μας, η αστάθεια της ζήτησης λόγω των αναγκών της αγοράς για εκπαίδευση, η ποικιλία των ωραρίων και του χρόνου έναρξης τμήματος ή και ακόμη ατομικού μαθήματος.

2.   Η  άμεση ανταπόκριση  μας στις ανάγκες των αιτουμένων την βοήθεια μας ,λόγω του ότι δεν ανήκουμε στην τυπική εκπαίδευση,και

3.    Η οικονομική συγκυρία, που έχει ήδη αναγκάσει τους περισσότερους από εμάς να μειώσουμε αισθητά τις τιμές μας και να προβούμε σε προσφορές από φέτος. Προβλέπουμε ότι η τάση αυτή θα  συνεχίσει και στην νέα σχολική χρονιά Με βάση τα παραπάνω παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση στην ιδιαιτερότητα των συνθηκών, και του συγκεκριμένου κλάδου που εκπροσωπούμε και να αφήσετε να βοηθηθεί να υπάρχει η αναπτυξιακή μας συμβολή στην αγορά της ελεύθερης εκπαίδευσης. Για διευκρίνηση των παραπάνω εάν υπάρχουν ερωτήματα είμαστε στη διάθεση σας.

Με Τιμή ,

Το Δ Σ της ΠΕΕΕΣ

Leave a comment

Your email address will not be published.